RESERVDELAR

Kvalitetsteknik för komplexa miljöer

Sunds Industrier har lång erfarenhet av att dokumentera och konstruera reservdelar och utrustning för utsatta och komplexa miljöer i processindustrin.

Vi hjälper dig att snabbt och smidigt identifiera vilka reservdelsdetaljer vi kan producera, prissätta och lagerföra till din verksamhet. Våra ingenjörer kan också hjälpa dig hitta teknisk förbättringspotential. Sunds Industrier har kapacitet att vara reservdelshotell för detaljer som behövs med kort varsel.

Vi är specialiserade på plåt- och rörkonstruktioner i syrafasta stål, men kan också leverera till exempel matarskruvar, axlar, fundament, skydd och andra slags plåtkonstruktioner. För att säkerställa korrosionsbeständighet på tillverkade detaljer och konstruktioner betar vi produkter i blandsyrabad i vår betningsanläggning.

Syrafördelare foto Sjödin Media
Konstruktionsritning

Uppmätning och konstruktion

Vi erbjuder kostnadsfri uppmätning av dina reservdelar, med analys av placering, användarmiljö, årsbehov, möjligheter till förbättring och besparingar, mm. 

Vi sätter artikelnummer, leveranstid och pris, så att du enkelt kan lägga in våra produkter i ditt affärssystem.

Kostnadsfri kartläggning av reservdelsbehov:
1. Vi identifierar vilka detaljer Sunds kan tillverka åt dig:  (på plats med aktuell medarbetare, eller på distans via headset). 
2. Sunds dokumenterar aktuella detaljer.
3. Sunds analyserar och prissätter i affärssystem.
4. Presentation av produktinformation och besparingspotential.

Full spårbarhet på material & processer – förenklar ditt kvalitetsarbete

Strainer foto Sjödin Media

Kvalitetsledning

Sunds Industrier är certifierade enligt flera kvalitetsstandarder och arbetar med ständiga förbättringar för att optimera processer och minska energiförbrukning. 

Vi har lång erfarenhet av att driva projekt och  konstruera högkvalitativ utrustning för utsatta och komplexa miljöer. Genom vår Seveso III-klassificerade betningsanläggning kan vi erbjuda en kostnadseffektiv ytbehandling för att återställa materialets korrosionshärdiga egenskaper och öka hållbarheten i dina produkter.

Vi vill ge dig som kund en tryggare vardag, genom kvalitetscertifierade arbetsprocesser och full spårbarhet på material.

Konstruktionsritning i CAD av SMW elevator

Kontakta oss

Behöver du reservdelar till din produktion?

Kontakta Jerry Dronkers

Jerry Dronkers foto Sjödin

Därför ska du välja oss

Våra erfarna medarbetare har hög ambition och sätter utmanande mål,
för att du ska vara trygg och nöjd med kvaliteten i ditt köp.

– spårbarhet på material & processer
– egna konstruktörer och ingenjörer
– projektledning från idé till funktion

Vår filosofi

Vi tar ansvar för kvalitet och miljöpåverkan i alla led. Därför ställer vi höga krav,  både på oss själva och på våra leverantörer, underentreprenörer och partners.

Vår erfarenhet – din kvalitet.